ANTALYA / MURATPAŞA - Antbirlik İlkokulu

Halil ÜNAL - Okul Müdürü

10.12.1960 yılında Antalya Korkuteli ilçesi, Leylek köyünde doğdu. İlkokulu kendi köyünde, ortaokulu Bucak Kızılkaya´da bitirdi. Liseyi o zamanki adıyla Antalya Endüstri Meslek Lisesi´nde bitirdi. Aksu Eğitim Enstitüsü´ne girdi. Daha sonra Ankara ve Burdur Eğitim Enstitüsü´nde okuduktan sonra Burdur Eğitim Enstitüsü´nden mezun oldu.

Öğretmenliği Mardin´de başladı. Gaziantep, Kahramanmaraş ve Isparta illerinde görev yaptıktan sonra, Antalya´ya geldi. Mehmet Kemal Dedeman İlkokulu-Ortaokulu´nda ve Fatmagül Özpınar İlkokulu´nda müdür olarak görev yaptı. 2018-2020 yılları arasında Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü, 2020-2022 yılları arasında Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. 20 Nisan 2022 tarihinden itibaren Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. 2024 yılından itibaren Antbirlik İlkokulu Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.