Kurum Adı : Antbirlik İlkokulu
WEB Adresi : http://antbirlikio.meb.k12.tr
Adres : Meydankavağı Mh. 1595 Sk. No11 Muratpaşa / ANTALYA

VİZYON
Biz, Antbirlik İlköğretim Okulu Çalışanları; bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

MİSYON
“Antbirlik İlköğretim Okulu” Olarak, Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları Doğrultusunda; Öğrencilerin ve öğretmenlerin uygun fırsatlar verildiğinde, beklentileri önemsendiğinde daha verimli olabileceklerine inanan destekleyici bir yönetim anlayışıyla; Demokratik, katılımcı okul iklimine sahip, “Bugün dünden, yarın ise bugünden daha çok çalışmalıyız” felsefesini ilke edinen, Öğrenme sürecinde öğrencilerin yetkilendirildiğinde, Bilgi ve becerilerin sergilenmesine imkan veren, Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, Öğrenci-Öğretmen-Veli işbirliğini eğitimin destekçisi ve ayrılmaz parçası kabul eden, Fiziki şartları ve teknolojik olanakları geliştiren, iyileştiren amaca uygun düzenlemeleri hedefleyen, “Değişmeyen Tek Şey Değişimdir” ilkesini benimseyen bir MİSYONA SAHİBİZ!.................

Öğretmen Sayısı : 27
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 1018
Öğretim Şekli : İKİLİ EĞİTİM
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 06:50 - 17:10
Derslik Sayısı : 27 Atölye-İşlik Sayısı : 2
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : KALORİFER VE KLİMA

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Valilik Binasına 4 Km Mesafede, Muratpaşa Kaymakamlık Binasına 3 Km Mesafededir.
Ulaşım : Ulaşım Taramvay ve Toplu Taşım Araçlarıyla Yapılmaktadır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Okulumuz, Meydan Tramvay Durağı Yanında, Meydan Kavağı Mahallesi 1595 Sokak No:35 Adresindedir.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: