ANTALYA / MURATPAŞA - Antbirlik İlkokulu

Antbirlik İlkokulu

Meydankavağı Mh. 1595 Sk. No11 Muratpaşa / ANTALYA
Vizyon
Biz, Antbirlik İlkokulu Çalışanları; bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Misyon
“Antbirlik İlkokulu” Olarak, Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları Doğrultusunda; Öğrencilerin ve öğretmenlerin uygun fırsatlar verildiğinde, beklentileri önemsendiğinde daha verimli olabileceklerine inanan destekleyici bir yönetim anlayışıyla; Demokratik, katılımcı okul iklimine sahip, “Bugün dünden, yarın ise bugünden daha çok çalışmalıyız” felsefesini ilke edinen, Öğrenme sürecinde öğrencilerin yetkilendirildiğinde, Bilgi ve becerilerin sergilenmesine imkan veren, Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, Öğrenci-Öğretmen-Veli işbirliğini eğitimin destekçisi ve ayrılmaz parçası kabul eden, Fiziki şartları ve teknolojik olanakları geliştiren, iyileştiren amaca uygun düzenlemeleri hedefleyen, “Değişmeyen Tek Şey Değişimdir” ilkesini benimseyen bir MİSYONA SAHİBİZ!.................
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
DOĞALGAZ KALORİFER VE KLİMA
Ulaşım Taramvay ve Toplu Taşım Araçlarıyla Yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz, Meydan Tramvay Durağı Yanında, Meydan Kavağı Mahallesi 1595 Sokak No:11 Adresindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Valilik Binasına 4 Km Mesafede, Muratpaşa Kaymakamlık Binasına 3 Km Mesafededir.